Poziv bh. partnerima BAFA-Restart za registraciju na Samitu Macedonia2025 u Skopju od 7. do 9.11.2018. godine
Sa velikim zadovoljstvom pozivamo vas na jedan od najprepoznatljivijih regionalnih poslovnih skupova – “Macedonia2025 Summit”, koji će biti održan u makedonskom glavnom gradu Skopju od 7. do 9. novembra 2018. godine. Zvaničnu pozivnicu možete pronaći OVDJE. U okviru skupa biće održane panel diskusije i niz dodatnih sesija. Redovna cijena ulaznice je 250 eura, ali organizator nudi i posebne cijene za mikro i mala preduzeća. Ne propustite priliku da proširite mrežu poslovnih kontakata i steknete uvid u najnovije globalne poslovne i tehnoloke trendove.

Organizator skupa je Macedonia2025, nevladina organizacija sa sjedištem u Skopju, partner Bosnian American Friendship Association i projekt Restarta u regionalnom LEADER projektu za najbolji poslovni plan. Regionalni Leader projekat podržava Western Balkans Fund, a partneri u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji su BAFA-Restart Sarajevo, CANSEE Beograd i Macedonia2025 Skopje.

Kao partner Madeconia2025, Bosnian American Friendship Association i projekt Restart vas pozivaju da se registrujete za učešće na Samitu na ovom LINKU i unesete broj kupona mk2025QQ8U7A5Kre koji smo dobili kao popust za naša partnere – učesnike iz Bosne i Hercegovine.

Također, možete se registrovati i za “Macedonia2025 Fundraiser Gala” večeru, kojom Macedonia2025 obilježava desetogodišnjicu rada. Večera je planirana za 8.11.2018. godine u Hotelu Marriot u Skopju.

Za sve dodatne informacije obratite se timu Macedonia2025 na e-mail: [email protected] ili posjetite službenu internet stranica skupa.

Opširnije

© 2016 - Restart.ba

TopVrh

Follow us:Pratite nas: