Projekt Restart bit će prezentiran na konferenciji Sarajevo Business Forum (SBF) koja se svake godine održava u maju u Sarajevu.

Konferencija okuplja biznismene i kreatore projekata iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Slovenije s jedne strane i njihove potencijalne partnere iz više od 30 zemalja širom svijeta. SBF predstavlja platformu za umrežavanje biznisa i istraživanje mogućnosti investiranja u region Jugoistočne Europe sa ciljem podrške ekonomskog razvoja.

“Duboko smo svjesni da samo zajedno možemo pomjerati granice i napraviti region Jugoistočne Europe boljim mjestom za život. Konferencija dovodi u Sarajevo najznačajnije poslovne i političke lidere  iz cijelog svijeta”, ističe generalni direktor BBI, koji je organizator foruma. Pozivamo kompanije i pojedince iz dijaspore da nam se pridruže u sudjeluju na ovoj izuzetno važnoj konferenciji za razvoj ekonomije.

Fokus SBF-a  je pronalazak rješenja za iskorištavanje energetskih, privrednih i turističkih potencijala kojima cijeli Balkan obiluje. Osnovni cilj SBF-a jeste povezati i predstaviti prirodne i ljudske resurse regiona kao i otvoriti nova vrata lokalnim kompanijama na svim svjetskim tržištima a posebno na tržištima Srednjeg Istoka i Sjeverne Afrike, gdje već decenijama postoji tradicija dobrih poslovnih odnosa.

Opširnije

© 2016 - Restart.ba

TopVrh

Follow us:Pratite nas: