Univezitet – Sarajevo School of Science and Technology iz Sarajeva (Bosna i Hercegovina) skupa sa Visokom Školom Međunarodnih odnosa i Diplomacije-Dag Hammarskjöld iz Zagreba (Hrvatska) i Univerzitetom Donja Gorica iz Podgorice (Crna Gora), organizuje prvu konferenciju naziva „Dubrovački razgovori”. Konferencija okuplja predstavnike kompanija i gradova jadranske regije i Mediterana radi razgovara o identificiranju i učvršćivanju poslovnih veza BiH, Crne Gore i Hrvatske međusobno, te sa drugim zemljama Mediterana,

„Dubrovački razgovori” se održavaju u hotelu „Grand Hotel Park“ u Dubrovniku od 20. do 22. 10. 2017. godine.

Registracija za učešće

Ukoliko ste zainteresirani za učešće, ljubazno molimo da blagovremeno izvršite uplatu kotizacije i pošaljete popunjenu „Prijavu za učešće” na e-mail adresu: [email protected] za svaku osobu, odnosno svakog predstavnika kompanije/organizacije/ustanove.

Rok za slanje prijava je 06.10.2017. godine.

Kako bismo omogućili učesnicima da aktivno sudjeluju u kreiranju programa Konferencije, pozivamo ih da navedu svoje sugestije i prijedloge tema za dijalog i diskusiju u svojoj „Prijavi za učešće”. Nastojat ćemo uvažiti iznesene sugestije.

Kotizacija

Kotizacija za učešće iznosi 150 EURA po osobi. Iznos se plaća odjednom i obuhvata učešće na sva tri dana Konferencije, ručak i osvježenje u toku trajanja iste, te svečanu večeru za učesnike i organizatore.

Podaci neophodni za uplatu kotizacije:

  • Primalac: SSST D.O.O. DUBROVNIK
  • Adresa: MASARYKOV PUT BR. 3 DUBROVNIK
  • Naziv banke: RAIFFEISEN BANK DD
  • Adresa banke: MAGAZINSKA CESTA 69 ZAGREB
  • IBAN: HR2724840081106071075
  • Swift: RZBHHR2XXXX
  • Svrha uplate: KOTIZACIJA ZA DUBROVAČKE RAZGOVORE

Organizatori ne snose troškove putovanja, smještaja i ostale prateće troškove učesnika, niti vrše rezervacije smještaja u ime učesnika.

Više informacija na  http://dubrovackirazgovori.org

Read more

© 2016 - Restart.ba

TopVrh

Follow us:Pratite nas: