NLBH je podružnica kompanije Neuralegion, čije je sjedište u Tel-Avivu, Izrael. Neuralegion također ima svoje kancelarije u Londonu i San Francisku. Ova brzorastuća kompanija uvijek traži nove talentovane ljude. Počevši od samo pet zaposlenika, kompanija je vremenom rasla i neprestano se širila otprilike ya jednog novog zaposlenika mjesečno. Tim u Mostaru uključuje profesionalce s vještinama koje uključuju razvoj softvera, sigurnosna testiranja te usluge marketinga i prodaje.

„Kao rastućoj cybersecurity kompaniji, raduje nas činjenica da se širimo i u Bosnu. Imati tim u Mostaru je odlična prilika za nas da zaposlimo sposobne i pametne ljude u polju gdje druge softverske kompanije ne zapošljavaju. Ovo vidimo kao stratešku prednost naše kompanije i radujemo se širenju našeg tima“ izjavio je Gadi Bashvitz, šef Neuralegion odjela za odnos sa klijentima.

Ovog januara, tokom CyberTech takmičenja, Neuralegionova tehnologija je proglašena za najinovativniju te nazvana „prvom svjetskom aplikacijom za testiranje sigurnosti potpomognutom vještačkom inteligencijom“.

NLBH nudi dinamičnu aplikaciju za testiranje sigurnosti potpomognutu vještačkom inteligencijom koja potpuno integriše AppSec testiranje u SDLC te omogućava developerima da detektuju, prioritiziraju te otklone sigurnosne probleme vrlo rano što znači da oni neće uticati na brzinu razvoja određenog softvera. Ova aplikacije je laka za korištenje te omogućuje kako developerima tako i korisnicima bez iskustva brzo pronalaženje grešaka u softveru.

NLBH također aktivno traži nove partnere koji će im se pridružiti na putu do uspjeha. Posebno su fokusirani na ostvarivanje partnerstava i pomaganje korisnicima s područja Balkana. Cybersecurity je još uvijek nerazvijen u našoj regiji i zbog toga postoje velike šanse za njegov razvoj te stvaranje novih prilika

Read more

© 2016 - Restart.ba

TopVrh

Follow us:Pratite nas: