Druga poduzetnica koja će predstaviti svoje proizvode na „Bizbook aukciji“ je Mirela Džinić koja se bavi tekstilnim dizajnom već 20 godina. Mirela je u okviru svog bogatog iskustva u tekstilnoj industriji kreirala 20 limitiranih dizajnerskih kolekcija plasiranih širom svijeta. Pomenute kolekcije najčešće su bile inspirisane bh. kulturom i tradicijom. Njeni modeli predstavljaju sinergiju modernog dizajna i forme sa tradicionalnim elementima. Linija tradicijom inspirisanih modela na tržištu je poznata pod nazivom Wearable Art.

Nakon dugogodišnje karijere  „freelancera“ okrenula se profesionalnom usavršavanju u bh. tekstilnoj kompaniji gdje je provela nekoliko godina na pozicijama tehnologa, modelara/konstruktora i projekt koordinatora. Nakon što je shvatila da je stekla potrebno iskustvo odlučila je da se okuša i u svijetu poduzetništva. Mirela je danas ponosna vlasnica i dizajnerica prvog bosanskohercegovačkog brenda za djecu sa konceptom „giftwear“. Njen brend je tek obilježio godišnjicu od osnivanja, a već bilježi značajne rezultate te saradnje kako na bh. tako i na inostranom tržištu.

 Event „Bizbook aukcija“ je koncipiran po principu aukcije u okviru koje će se proizvodi učesnica direktno prodavati zainteresovanim kupcima. Sva sredstva koja budu prikupljena nadmetanjem u kupovini proizvoda, investirati će se u registraciju kompanije koja će legalizovati rad svih neregistrovanih učesnica, pružiti im podršku pri prodaji i plasmanu njihovih proizvoda i usluga, te osnažiti ih i usmjeriti ih njihovom putu ka nezavisnim i uspješnim poduzetnicama.

Projekat zajedno realizuju: SoGal Foundation, Bizbook.ba, Restart, CEI Nahla, ADS Consulting d.o.o. i kao partner eventa Novotel Sarajevo Bristol te sedam medijskih partnera.

Pozivamo sve poduzetnice i poduzetnike, te ostale građanke i građane koji žele podržati ovu inicijativu da se registruju i učestvuju u ovom jedinstvenom eventu.

Registraciju za prisustvo na Bizbook aukciju možete izvršiti ovdje.

Read more

© 2016 - Restart.ba

TopVrh

Follow us:Pratite nas: