Bojana Pintarić Avdagić već 10 godina uživa u kreiranju svojih vrtova u boci. U ove kreacije je usmjerila svu svoju ljubav prema biljkama, a sada je odlučila da je podijeli i sa ostalima. Svi ljubitelji biljaka imaju problem kako ih održati u životu kada odu na putovanje. Bojanina deja o vrtovima u boci javila se u toku studija hortikulture upravo kao rješenje za problem održavanja biljaka u životu za vrijeme godišnjih odmora.

Umjesto poklanjanja uobičajenih buketa svojim najdražim, možete ih iznenaditi čitavim vrtom. Za razliku od buketa koji imaju kratak vijek trajanja, vrt u boci je poklon koji će jako dugo podsjećati na vas ukoliko mu posvetite dovoljno pažnje i njege. Sve što im je potrebno jeste direktni izvor svjetlosti te adekvatna udaljenost od ugrijanih površina. U mnoštvu sličnih proizvoda na tržištu Bojanini vrtovi zaista prestavljaju osvježenje koje će sigurno prepoznati i potencijalni kupci na Bizbook aukciji. Posjetite Bizbook aukciju i poklonite sebi mali zeleni svijet u svom domu u kojeg uvijek možete zaviriti.

Event „Bizbook aukcija“ je koncipiran po principu aukcije u okviru koje će se proizvodi učesnica direktno prodavati zainteresovanim kupcima. Sva sredstva koja budu prikupljena nadmetanjem u kupovini proizvoda, investirati će se u registraciju kompanije koja će legalizovati rad svih neregistrovanih učesnica, pružiti im podršku pri prodaji i plasmanu njihovih proizvoda i usluga, te osnažiti ih i usmjeriti ih njihovom putu ka nezavisnim i uspješnim poduzetnicama.

Projekat zajedno realizuju: SoGal Foundation, Bizbook.ba, Restart, CEI Nahla, ADS Consulting d.o.o. i kao partner eventa Novotel Sarajevo Bristol te sedam medijskih partnera.

Pozivamo sve poduzetnice i poduzetnike, te ostale građanke i građane koji žele podržati ovu inicijativu da se registruju i učestvuju u ovom jedinstvenom eventu.

Registraciju za prisustvo na Bizbook aukciju možete izvršiti ovdje.

Read more

© 2016 - Restart.ba

TopVrh

Follow us:Pratite nas: